Füredi Erdőmester Kereskedelmi Kft. • 7400 Kaposvár, Ibolya u. 7.

TEL: +36 (82) 526-260, +36 (20) 984 1038 • E-mail: info@erdomesterkft.hu

Rólunk

A Füredi Erdőmester Kereskedelmi Kft. 2006 februárjában kereskedelmi vállalkozásként alakult Kaposváron. 2006-ban a Somogyi Erdőmester Kft. által üzemeltetett újmajori telepet vette át és üzemelteti azóta.
Vállalkozásunk 100 %-ban magyar tulajdonú.

Szervesen részt vállalunk a magyarországi kisvállalkozások működésének támogatásában oly módon, hogy elsődlegesen MAGYAR TERMÉKek forgalmazásával foglalkozunk. Emellett magyarországi és uniós vezető gyártó cégek termékeit is forgalmazzuk.

Termékeink

Termékskálánk széleskörű. Fő profilunk a prémium minőségű normál és extra méretű épületfa, faárúk, fatermékek, asztalos minőségű lombos és borovi fűrészáru. Telepünkön lap- és lemeztermékek, gyalult termékek, mart díszlécek és kézzel faragott díszelemek, fa félkész és késztermékek, vasalatok és kiegészítők forgalmazásával és az ezekkel kapcsolatos szolgáltatásokkal foglakozunk. Továbbá különböző tetőfedő anyagok és kiegészítők széles választékát tartjuk.

Fatelepünk folyamatosan azon dolgozik, hogy minden vásárlónk megfelelő árakon, a lehető legmagasabb minőséget tudja megvásárolni! Barkácsoljon vagy építkezzen, a tetőléctől a teljes tető faanyagáig minden készleten megtalálható nálunk! Korrekt és pontos kiszolgálással, valamint szakmai tanácsadással segítjük építkezését!

Vevőinkkel törekszünk az egyedi kapcsolatok kiépítésére, hogy biztosak lehessünk megelégedésük zálogaként a kiszámítható profitra.

Szolgáltatások

  • Egyedi méretű gerendák gyártása. Extra hosszúságban akár 10 méterig. Extra keresztmetszetben rövid határidővel.
  • Faanyag védelem(impregnálás): Aktuális építési előírásoknak megfelelően gombásodás és rovarkártevők elleni megelőző kezelés.
  • Gyalulás: Teraszok, födémek, látszó szerkezetek anyagainak gyalulását végezzük.
  • Faanyag szárítás: asztalos ipari faanyagok műszárítását vákuum technológival.
  • Hőkezelés: IPPC faanyag hőkezelés, raklapok, raklap alkatrészekhez.